Maatwerk websites, uniek ingericht voor jouw bedrijf

Vanuit codeconverters zijn we sinds een aantal jaar expert op gebied van WordPress-ontwikkeling. Dit systeem leent zich perfect voor een website, blog, of webshop. Als WordPress ontwikkelaar kunnen wij websites op maat aanbieden voor jouw bedrijf die aan alle eisen voldoen.

Op basis van je wensen, onze expertise en de eisen van vandaag verzorgen onze ontwerppartners het ontwerp van jouw nieuwe WordPress website. Hiermee bepalen we de lay-out van de website, welke functionaliteiten de website kent en hoe we de inhoud plaatsen.

Ons portfolio bekijken
Standaard responsive ontwerp
Volgens de regels van de kunst
Vrijblijvende en gratis offerte
Maatwerk website
Eenmalige prijs Type prijs €1000 vanafprijs Vrijblijvende aanvraag
Website ontwerp Website ontwerp Aan te leveren of op maat
Responsive website Responsive website Inbegrepen
Code volgens webstandaarden Code volgens webstandaarden Inbegrepen

Meer informatie

Conversie

Draait jouw blog of webshop nog steeds op een verouderde back-end? Heb je de wens om je website op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen beheren? Op basis van WordPress bieden wij daarom website conversies aan. We zetten jouw website als het ware om op het snel, flexibel en modern platform.

We hebben een ruime ervaring in het opstellen en beheren van multisite-omgevingen (d.m.v. WordPress multisite) en uitgebreide e-commerceoplossingen en webshops. Ook zijn we expert in het onderhouden van blogs en websites in meerdere talen.

Heb je een specifieke functie nodig die je niet kan vinden? We hebben ervaring met het maken van eigen plugins en thema’s. Interesse? Bekijk ons portfolio of neem vrijblijvend met ons contact op!

Tevreden klanten

Wij werken regelmatig samen met codeconverters en zijn altijd zeer tevreden. Mick is duidelijk, professioneel, bereikbaar en de geleverde diensten zijn kwalitatief hoogstaand.

Nelson Eggermont Websolute
Vorige Volgende

Na meer dan dertig webprojecten te hebben meegemaakt, blinkt Mick uit als een snelle, grondige en verantwoordelijke ontwikkelaar; drie kwaliteiten die zelden in één te vinden zijn.

Victor Sherlocked
Vorige Volgende

Mick heeft ons heel goed geholpen met aanpassingen voor onze wordpress webshop. Hij is een perfectionist die helder en volledig communiceert, goed bereikbaar is, resultaat levert volgens afspraak, en daar uit zichzelf ook nog een schepje bovenop doet. Complimenten!

Martin Boon
Vorige Volgende

Via onze energie partner Budget Energie werden wij geïntroduceerd bij codeconverters om de website te ontwikkelen voor onze vereniging BuurtZon Arnhem. Wij hadden een rommelige website die niet de juiste uitstraling had. De website moest veel professioneler en in een meer toegankelijke stijl. Ook wilden we -als niet IT specialisten- makkelijk kunnen editen zonder de structuur en de werking van de site in gevaar te brengen. Mick Vleeshouwer en zijn collega's van codeconverters hebben in heel korte tijd iets prachtigs op poten gezet en ons vertrouwd gemaakt met het beheer. Zij toonden zich heel flexibel om aan alle veranderende wensen te voldoen die klanten zoals wij nu eenmaal hebben. Wij zijn trots op het resultaat. Ook krijgen wij positieve feedback van onze leden die zich via de website aanmelden of informatie zoeken.

Rob Fronen ZonCorp
Vorige Volgende