Ondersteuning voor alle WordPress problemen

Om jouw webbedrijf te ontzorgen van alle WordPress problemen bieden wij consultancy aan. We begeleiden en adviseren je tijdens het bouwen en beheren van je websites en bieden je maatwerk oplossingen aan wanneer iets niet lukt.

We hebben een ruimschoots ervaring met het opstellen en beheren van multisite-omgevingen (d.m.v. WordPress multisite), uitgebreide e-commerceoplossingen en meertalige websites. Hierbij gebruiken we voornamelijk maatwerk oplossingen, zoals het schrijven van eigen thema’s en plugins.

Interesse? Neem vrijblijvend met ons contact op! Wij helpen graag met een advies op maat

Expert in Multisite & WooCommerce
Op maat gemaakte thema’s & plugins
Licenties nemen op premium plugins

Meer informatie

Extra diensten

Samen met jouw of in opdracht van bedrijven gebruiken we onze kennis om volledige plugins of thema’s op maat te bouwen. Geen opdracht is te gek voor ons. Omdat we een flexibele bedrijf zijn, kunnen we de juiste specialisten op de juiste plek zetten.

Nood aan functionele uitbreiding op uw website? Wij bieden ondersteuning voor premium WordPress plugins. Om je bedrijf te ontzorgen kunnen we deze installaties volledig op ons nemen en jullie begeleiden in het proces. Hierbij kunnen wij de licentie aanleveren. We bieden onder andere ondersteuning voor Advanced Custom Fields Pro, Gravity Forms, WPML en WP All Import.

Heb je een specifieke functie nodig die je niet kan vinden? We hebben ervaring met het maken van eigen plugins en thema’s. Interesse? Bekijk ons portfolio of neem vrijblijvend met ons contact op!

Testimonials

Na meer dan dertig webprojecten te hebben meegemaakt, blinkt Mick uit als een snelle, grondige en verantwoordelijke ontwikkelaar; drie kwaliteiten die zelden in één te vinden zijn.

Victor Sherlocked
Vorige Volgende

Aantal grote technische issues waren in een keer opgelost door codeconverters. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

R. de Leeuw e-commerce manager
Vorige Volgende

Codeconverters is voor ons een partner waar wij op kunnen bouwen. Zij staan altijd klaar om aan de slag te zijn en uitdagingen op te lossen. Daarnaast is er veel kennis in huis. Een ander punt wat wij waarderen is het meedenken en vooruit kijken. Al om al een ideale partner waar we nog graag lang mee samenwerken.

Mark Roos BlinktUit
Vorige Volgende