maak kennis met onze aanpak

Design en coding volgens alle ongeschreven wetten.

Met onze meerdere jaren ervaring kunnen wij elk (WordPress) project met succes afronden. Standaard thema's maken wij niet, alles wordt volledig op maat gemaakt. Zo kunnen wij een unieke website garanderen, die perfect op uw eisen en wensen aansluit.

Onze specialisaties

WordPress websites

WordPress is een content management systeem gericht op gebruiksvriendelijkheid en de recente webtechnieken. Door de oneindige mogelijkheden en het gebruikersgemak wordt WordPress wereldwijd inmiddels op ruim 25% van alle websites ingezet als CMS. Twee goede redenen om als professionele organisatie voor een WordPress website te kiezen.

Meer lezen over deze dienst
Audio Brothers

AudioBrothers had de behoefte aan een simpele, doch moderne, portfolio website. Er is een thema op maat gemaakt, die makkelijk te beheren is.

Bekijk project

Plastic Soup Foundation

Wij hebben de Plastic Soup Foundation begeleid met de overgang naar een maatwerk WordPress website. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant.

Bekijk project

WordPress webshops

Door de modulaire aanpak van WordPress is het eenvoudig vanaf een nieuwe (of bestaande) WordPress-website een webshop te maken. Door het gebruik van WooCommerce, een populaire WordPress-plugin, realiseren we op maat gemaakte webshops die volgens alle moderne kwaliteitsnormen voldoen.

Meer lezen over deze dienst
Sherlocked

Wij hebben Sherlocked begeleid met het herschrijven van de speciale WooCommerce webshop en het opzetten van een ontwikkel strategie, zodat de website de snelle groei van Sherlocked bij kan benen!

Bekijk project

MijnCadeau

Voor MijnCadeau verzorgden wij de nieuwe webshop. Op ons advies gemigreerd van acht losse webshops naar één WordPress multisite, met acht subshops. Allemaal te beheren en updaten vanuit één WordPress admin.

Bekijk project

WordPress hosting & onderhoud

Webhosting is het fundament waarop je website rust. Wij bieden speciaal gericht op WordPress websites hosting aan die doet wat het moet doen. Om je nog extra werk uit handen te nemen bieden we ook onderhoudspakketten aan. Op die manier kan jij je focussen op je bedrijf, niet op je website.

Meer lezen over deze dienst
Microsoft NL

Voor Microsoft (NL) plegen wij maandelijks onderhoud op een complexe multisite omgeving.

Bekijk project

BuurtZon Arnhem

Bekijk project

Wie zijn codeconverters?

Codeconverters is een flexibele eenmanszaak. Om die reden zetten we steeds de juiste mensen in om uw project tot een goed einde te brengen. Wij luisteren naar je wensen en geven een oplossing op maat. Benieuwd naar de oplossingen die wij jou kunnen bieden?

Neem contact met ons op!
Mick Vleeshouwer Mick Vleeshouwer eigenaar
& webontwikkelaar
Colin Colin van Eenige freelance webontwikkelaar
Freelancers
Freelancers geschikt voor uw project