Beknopte beschrijving

Sherlocked is bekend van de populairste Escape room in Amsterdam, maar is ook constant bezig met vernieuwing en innovatie binnen de Escape Room branche. Door de snelle groei van Sherlocked was het niet altijd mogelijk om de nieuwe wensen op een goede manier in de website te verwerken. Om dit te verhelpen hebben wij de bestaande code grotendeels herschreven en een moderne ontwikkelstrategie opgesteld.

Afgewerkt project bekijken.

De website van Sherlocked draait op WooCommerce, de populaire webshop extensie van WordPress. Hierbij zijn diverse maatwerk oplossingen ontwikkeld die aansluiten bij de behoeftes van Sherlocked. Een voorbeeld van een door ons ontwikkelde extensie is de ‘Late Bookings’ plugin. Wanneer er last-minute boekingen voor dezelfde dag worden gedaan, dan ontvangen de hosts een berichtje via Telegram. Zo staan klanten niet meer voor een dichte deur. Simpel, maar doeltreffend.

Om het project soepeler te laten verlopen hebben wij de ontwikkelstrategie op de schop genomen en deze gemoderniseerd. Het gehele project staat nu onder versiebeheer en kan getest worden op een aparte staging en testomgeving. Tevens hebben wij gelijk HTTPS (SSL) geïntroduceerd, zodat alle bestellingen over een beveiligde verbinding gaan.

Na meer dan 30 webprojecten te hebben meegemaakt, blinkt Mick uit als een snelle, grondige en verantwoordelijke ontwikkelaar; drie kwaliteiten die zelden in één te vinden zijn.